DJI Agras T50

Cijena na upit

DJI AGRAS T50 podiže poljoprivredne operacije dronovima na novu razinu. Nasljeđuje snažan koaksijalni sustav dvostrukih rotora i strukturu otporne na torziju, što omogućuje vrhunsku stabilnost pri nošenju tereta od 40 kg za prskanje ili 50 kg za rasipanje.

DJI AGRAS T50 koristi sustav dvostrukog atomizirajućeg prskanja, prednje i stražnje radare s faznom rešetkom te sustav binokularne vizije. Izvrsno funkcionira u različitim scenarijima, od snimanja do prskanja i rasipanja, osiguravajući stabilne operacije i dosljedne performanse.

 

Kategorija: Oznaka:

DJI AGRAS T50 podiže poljoprivredne operacije dronovima na novu razinu. Nasljeđuje snažan koaksijalni sustav dvostrukih rotora i strukturu otporne na torziju, što omogućuje vrhunsku stabilnost pri nošenju tereta od 40 kg za prskanje[1] ili 50 kg za rasipanje[1].

DJI AGRAS T50 koristi sustav dvostrukog atomizirajućeg prskanja, prednje i stražnje radare s faznom rešetkom te sustav binokularne vizije. Izvrsno funkcionira u različitim scenarijima, od snimanja[2] do prskanja i rasipanja, osiguravajući stabilne operacije i dosljedne performanse.

*Izgled proizvoda podložan je stvarnom proizvodu.

Sustav prskanja

Visok protok, atomizirano prskanje, bez curenja
Magnetna pumpa s impelerom
Dvostruki protok pumpe do 24 L/min. To je povećanje od 100% u usporedbi s prethodnom generacijom, kako bi zadovoljilo potrebe polja, voćnjaka i okruženja s visokim temperaturama.

Dvostruki atomizirajući centrifugalni raspršivači
Veličina kapljica može se prilagoditi između 50-500 μm, ovisno o korištenim kemikalijama.

Potpuno novi elektromagnetni ventili
Precizno pokretanje i zaustavljanje eliminira curenje.

Sustav rasipanja DJI AGRAS T50

1.500 kg na sat
Novi rasipač DJI AGRAS T50 i spiralni kanal s rotirajućim diskom značajno poboljšavaju učinkovitost i glatkoću rasipanja.

Testiran za pouzdanost, izdržljivost i sigurnost

Prskanje i rasipanje se odvijaju često, intenzivno i u složenim okruženjima. DJI AGRAS T50 prošao je stotine testova pouzdanosti, a njegovo glavno tijelo je izdržljivo kako bi se osigurala sigurna operacija.

Dvostruka sigurnost s binokularnom vizijom i dvostrukim radarom

DJI AGRAS T50 opremljen je prednjim i stražnjim radarima s faznom rešetkom s dvostruko većim brojem RF kanala[17] za preciznije otkrivanje. Zajedno omogućuju višesmjerno otkrivanje prepreka[6], povećavajući sigurnost operacija. Dva seta senzora binokularne vizije omogućuju DJI AGRAS T50 da precizno osjeti teren i prikaže prepreke u detalje, omogućujući automatsko zaobilaženje prepreka i praćenje terena na strmim padinama.

Jedan dron za snimanje, prskanje i rasipanje

DJI AGRAS T50 integrira zračno snimanje[2], prskanje i rasipanje u jedan dron. Kamera s visokorezolucijskim FPV gimbalom omogućuje snimanje slika polja i voćnjaka u stvarnom vremenu. U kombinaciji s DJI RC Plus i RTK uslugom, možete generirati visokokvalitetne karte koje omogućuju automatske rute leta. DJI AGRAS T50 može poletjeti i izvoditi automatske operacije pritiskom na jedan gumb.

Zračno snimanje voćnjaka

DJI AGRAS T50 podržava zaobilaženje prepreka i praćenje terena za snimanje voćnjaka na padinama do 20°. Uz DJI RC Plus i njegove mogućnosti mapiranja u stvarnom vremenu, može automatski identificirati voćke i prepreke te generirati precizne i potpuno automatske 3D rute leta.

5 hektara voćnjaka mapirano u 10 minuta

Zračno snimanje polja

Ruta područja
13 hektara polja mapirano u 10 minuta. Automatski identificirajte granice polja i prepreke te isplanirajte preciznije rute leta.

Ruta granice
13 hektara granice polja mapirano u 3 minute. Pogodno za polja bez prepreka u sredini.

Daljinski upravljač visoke svjetline

DJI RC Plus ima 7-inčni zaslon visoke svjetline i 8-jezgreni procesor za glatke operacije. Inteligentno planiranje rute minimizira pređene udaljenosti s punim spremnikom, značajno povećavajući učinkovitost operacija. Ručni način rada omogućuje potpunu kontrolu nad operacijama.

Stabilnost signala

Novi i unaprijeđeni četveroantenski O3 prijenosni sustav funkcionira offline čak i u područjima bez pokrivenosti mobilnom mrežom, omogućujući prijenos na udaljenosti do 2 km. Njegova sposobnost zaštite od smetnji osigurava visoku kvalitetu signala tijekom operacija preko visokih usjeva.

Pametni poljoprivredni ekosustav

Spojite DJI AGRAS T50 s novim Mavic 3M dronom i iskoristite multispektralne podatke kako biste smanjili troškove i povećali prinose.

Sadržaj pakiranja
  • DJI Agras T50 Drone
Weight

39.9 kg (excl. battery)
52 kg (incl. battery)

Dimensions

2800×3085×820 mm (arms and propellers unfolded)
1590×1900×820 mm (arms unfolded and propellers folded)
1115×750×900 mm (arms and propellers folded)

Hovering Accuracy Range (with strong GNSS signal)

RTK enabled:
Horizontal: ±10 cm, Vertical: ±10 cm
RTK disabled:
Horizontal: ±60 cm, Vertical: ±30 cm (radar module enabled: ±10 cm)

Stator Size

100×33 mm

KV

48 rpm/V

Power

4000 W/rotor

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DJI Agras T50”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart