DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

567,99 

Potpuno novi Pocket 3 ima snažan 1-inčni CMOS senzor koji stavlja sliku bogatu detaljima na dlan vaše ruke. S 2-inčnim rotirajućim zaslonom osjetljivim na dodir i punim pikselnim brzim fokusiranjem, idite vodoravno ili okomito za precizniju svijest i kontrolu. 4K/120fps, mehanička stabilizacija u tri osi i mnoštvo inteligentnih značajki čine Pocket 3 spremnim za svaki pokretni trenutak. CMOS senzor od 1 inča bilježi jasne detalje osvijetljenosti i sjene, isporučujući nevjerojatne snimke čak i pri slabom osvjetljenju. Uz mogućnost 4K/120fps, uživajte u svakom trenutku koji oduzima dah u usporenoj snimci.

SKU: CP.OS.00000302.02 Kategorija: Oznaka:

 

1″ CMOS Pocket Gimbal Camera

Potpuno novi Pocket 3 ima snažan 1-inčni CMOS senzor koji omogućuje snimanje bogatih detalja direktno na dlanu vaše ruke. S 2-inčnim rotirajućim zaslonom osjetljivim na dodir i brzim fokusiranjem svih piksela, možete jednostavno prebacivati između horizontalnog i vertikalnog načina za veću preciznost i kontrolu. Uz 4K/120fps, troosnu mehaničku stabilizaciju i niz inteligentnih funkcija, Pocket 3 je spreman za svaki pokretni trenutak.

Autentične boje u raznim scenarijima

1-inčni CMOS & 4K/120fps
10-bitni D-Log M & HLG

Beskrajni detalji svjetla i sjene

1-inčni CMOS senzor bilježi jasne detalje između svjetla i sjene, pružajući nevjerojatne snimke čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. S mogućnošću snimanja u 4K/120fps, uživajte u svakom spektakularnom trenutku u usporenom snimku. 10-bitni D-Log M i HLG omogućuju snimanje pejzaža s profesionalnom fleksibilnošću boja, pružajući prirodne boje i pun spektar vizualnog iskustva.

Prirodni tonovi kože

Istaknite se
Izravni izlaz s jasnim i sjajnim tenom omogućuje dosljedno izvrsne rezultate. Uvijek izgledajte najbolje s Glamour Effects 2.0 i personaliziranim opcijama uljepšavanja.

Brzo, stabilno i precizno snimanje

Snimite svaki trenutak bez drhtanja

  • Brzo fokusiranje svih piksela
  • Troosna mehanička stabilizacija
  • Džepna veličina

Od obiteljskih trenutaka do avantura s kućnim ljubimcima, brzo fokusiranje svih piksela zaključava fokus na djecu ili kućne ljubimce s nevjerojatnom preciznošću. S troosnom stabilizacijom, pogled kamere ostaje stabilan čak i tijekom dinamičnih pokreta. Agilan, džepni dizajn omogućuje ultra-praktično snimanje u pokretu.

Bez brige pri snimanju

Živopisne i inovativne opcije

2-inčni rotirajući zaslon osjetljiv na dodir podržava brzo prebacivanje između horizontalnog i vertikalnog snimanja. Jednostavno okrenite i spremni ste za snimanje. ActiveTrack 6.0 pruža više načina praćenja, omogućujući vam glatko, filmsko snimanje jednom rukom. Stereo snimanje i direktna veza s dva DJI Mic 2 odašiljača osiguravaju kristalno čist zvuk i jednostavno snimanje.

Sustav snimanja

Kompaktni dizajn, impresivni vizuali
To je 1-inčni senzor.
Snažni 1-inčni CMOS senzor Pocket 3 bilježi jasne detalje između svjetla i sjene. Njegove superiorne optičke performanse omogućuju značajan napredak u kvaliteti slike, pružajući pouzdane rezultate pri slabom osvjetljenju.

Budite majstor usporenog snimanja s 4K/120fps

Snimajte u 4K/120fps kako biste zabilježili iskustva u dinamičnim, nevjerojatno glatkim detaljima i povećajte svaki trenutak u usporenoj snimci.

Zadivljujuće noćne snimke

Kroz optimizaciju kvalitete slike, noćne snimke Pocket 3 donose prizore u uvjetima slabog osvjetljenja s jasnoćom i autentičnim bojama.

Prirodna ljepota

Pocket 3 fino podešava ekspoziciju za različite tonove kože kako bi se postigao jasan i blistav ten. Budite spremni da zasjate svaki put kad ste u kadru.

Snimajte prirodu u svoj njezinoj slavi

Ključno za profesionalno stvaranje, 10-bitni D-Log M i 10-bitni HLG načini boja bilježe pejzaže s visokim dinamičkim rasponom, prikazujući precizne i nježne boje s jasnim i živopisnim detaljima.

10-bitni D-Log M

10-bitni D-Log M način boje može snimiti do milijardu boja, a ultra-visoki dinamički raspon donosi svaki kadar bogat detaljima. Bilo da snimate kontrastne scene poput izlazaka i zalazaka sunca ili šarene prizore poput bujnih vrtova, pruža prirodne i nježne gradacije boja za puni vizualni spektar.

HLG HDR

Pocket 3 podržava 10-bitno HLG video snimanje, omogućujući viši dinamički raspon direktno na HDR opremi. Bilo da snimate nebo puno ružičastih oblaka ili čisto plavo more.

Džepna veličina, spreman za avanturu

Kompaktan i fleksibilan, Pocket 3 lako stane u vašu ruku ili džep, osiguravajući da ste uvijek spremni za trenutke vrijedne snimanja.

Inteligentne funkcije

Velika nova inovacija
2-inčni rotirajući zaslon, vrti dobre trenutke.
S 2-inčnim OLED zaslonom u punoj boji, Pocket 3 omogućuje živopisne vizuale i jednostavnu kontrolu na dohvat ruke. Okrenite za početak snimanja ili jednostavno dodirnite za pristup podešavanjima parametara i drugim funkcijama.

Usmjerite se na ono što volite

Brzo fokusiranje svih piksela na Pocket 3 može s lakoćom držati fokus na čak i najbrže krećućim subjektima. Tu je i novi način rada za prikaz proizvoda koji prioritetno fokusira prednji plan, omogućujući brzo i glatko fokusiranje na subjekt, savršeno za livestreaming i prikazivanje proizvoda.

Stabilno i spremno

Snimanje glatkih videozapisa nikad nije bilo lakše. S troosnom mehaničkom stabilizacijom, pogled kamere ostaje stabilan čak i tijekom dinamičnih pokreta. Birajte između više razina stabilizacije, od ultra-responzivne do visoko otporne na intenzivno treskanje.

Budite zvijezda

ActiveTrack 6.0 nudi više načina praćenja, uvodeći automatsko prepoznavanje lica i dinamičko kadriranje, što vam omogućuje stvaranje glatkih, filmskih snimaka jednom rukom.

Način automatskog prepoznavanja lica

Ostanite u fokusu bez napora. Praćeni subjekti bit će čvrsto zaključani u središtu kadra dok se pogled kamere kreće stabilno i glatko.

Način dinamičkog kadriranja

Epski kadrovi počinju s izvrsnom kompozicijom. S ugrađenom spiralnom kompozicijom, profesionalni pokreti kamere mogu se fokusirati na subjekt kako bi snimili estetski atraktivne snimke.

Osnovni način

Novo unaprijeđena stabilnost. Dvostrukim dodirom na objekt pokrenite osnovno praćenje. Čak i s ležernim držanjem i pomicanjem kamere, objekt koji se prati ostaje stabilno u središtu kadra.

Zvuk koji vas okružuje

Pocket 3 koristi ugrađeni niz od tri mikrofona, koji učinkovito smanjuju šum vjetra i snimaju zvuk u stereo načinu. Čak i u bučnim okruženjima poput koncerata, može precizno identificirati izvore zvuka za impresivniji audio doživljaj. Također podržava USB Audio protokol, omogućujući brze veze s vanjskim mikrofonima i slušalicama za nadzor.

Kompatibilnost s DJI Mic 2, snimanje u paru

S ugrađenim Wi-Fi i Bluetooth modulom, Pocket 3 se može izravno povezati s dva DJI Mic 2 odašiljača, pružajući ultra-jasno snimanje za vlogove, intervjue, prijenose uživo i još mnogo toga.

Uvijek blistajte s Glamour Effects

Glamour Effects 2.0 nudi personalizirane opcije uljepšavanja. Aktivirajte ga na rotirajućem zaslonu osjetljivom na dodir i preuzmite materijale putem DJI Mimo aplikacije za automatsko uljepšavanje. Pronađite svoj najbolji kut sa svakim snimkom.

Dimensions

139.7×42.2×33.5 mm (L×W×H)

Weight

179 g

Number of Microphones

3

Touchscreen

Size: 2.0 inches
Resolution: 314×556
Brightness: 700 nits

Sensor

1-inch CMOS

Lens

Format Equivalent: 20 mm
Aperture: f/2.0
Focus Range: 0.2 m to ∞

Zoom

Digital Zoom
Photo: 3840×2160, 2x
Video: 1080p, 4x; 2.7K, 3x; 4K, 2x
UVC & Livestream: 1080p, 4x
Slow Motion/Timelapse: Not available

Slow Motion

4K (16:9): 3840×2160@120fps
2.7K: 2688×1512@120fps
1080p: 1920×1080@120/240fps

Timelapse

4K/2.7K/1080p@25/30fps
Intervals: 0.5/1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25/30/40/60 s
Duration: 5/10/20/30 mins, 1/2/3/5/∞ hours

Motionlapse

4K/2.7K/1080p@25/30fps
Intervals: 0.5/1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25/30/40/60 s
Duration: 5/10/20/30 mins, 1/2/3/5 hours
Supports setting four positions

Operating Time

166 mins
Tested at room temperature (25° C/77° F) and 1080p/24fps (16:9), with Wi-Fi off and screen off. This data is for reference only.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart