DJI RS 3 Pro Combo

969,99 

DJI RS3 Pro stabilizator je redizajniran kako bi bio elegantniji i snažniji od stabilizatora Ronin RS 2, s karbonskim tijelom koje teži samo 1,5 kg i nosivošću do 4,5 kg. Ovaj mali stabilizator dovoljno je čvrst da podrži i stabilizira srednje velike kamere poput Sony FX6 ili Canon C70 s 24-70mm zoom objektivom. S većim OLED zaslonom u boji, novim gumbom za fino podešavanje i većom stabilnošću, RS 3 može postati bitan dio vašeg profesionalnog kompleta za kameru.

SKU: CP.RN.00000218.01 Kategorija: Oznaka:

Više snage, manji stabilizator
DJI RS3 Pro stabilizator je redizajniran kako bi bio elegantniji i snažniji od stabilizatora Ronin RS 2, s karbonskim tijelom koje teži samo 1,5 kg i nosivošću do 4,5 kg. Ovaj mali stabilizator dovoljno je čvrst da podrži i stabilizira srednje velike kamere poput Sony FX6 ili Canon C70 s 24-70mm zoom objektivom. S većim OLED zaslonom u boji, novim gumbom za fino podešavanje i većom stabilnošću, RS 3 može postati bitan dio vašeg profesionalnog kompleta za kameru.

Ploče za brzo otpuštanje

Nova produžena donja ploča za brzo otpuštanje osigurava stabilniju montažu kamere i omogućuje jednostavnu instalaciju nosača objektiva za sigurno postavljanje.

Kompatibilnost

Za potpuni popis kompatibilnih kamera posjetite najnovije informacije o kompatibilnosti na DJI web stranici.

Automatske brave osi

Kada je stabilizator isključen, možete držati tipku za uključivanje i tri osi će se automatski otključati dok se stabilizator širi, omogućujući početak rada u samo dvije sekunde. Pritisnite tipku za uključivanje jednom i osi će se automatski zaključati i ući u način mirovanja, čineći premještanje ili skladištenje znatno učinkovitijim.

Bežična kontrola okidača

Opremljen tehnologijom Dual-Mode Bluetooth, RS 3 Pro omogućuje učinkovitu i pouzdanu bežičnu kontrolu okidača. Kamere koje su prethodno bile uparene mogu se automatski ponovno povezati, štedeći vam mnogo vremena pri svakom korištenju.

Integrirane kontrole

S novododanim gumbom za fino podešavanje na osi nagiba, kamera se može pomicati naprijed ili nazad s milimetarskom preciznošću kako bi se postiglo točno balansiranje prilikom promjene objektiva.
Komponente s teflonskim premazom smanjuju trenje, pa se RS 3 Pro može balansirati glatko, čak i kod teških kamera. Jednostavnim pomicanjem novog prekidača načina rada stabilizatora možete se prebacivati između Pan follow, Pan i Tilt follow te FPV modova. FPV mod je također prilagodljiv za 3D Roll 360, portret ili prilagođene postavke.
Okretanjem prednjeg kotačića možete kontrolirati zum ili fokus. Također se može prilagoditi za upravljanje okidačem kamere, otvorom blende, ISO postavkama ili pokretima stabilizatora, što je izuzetno zgodno za jednoručno korištenje.

Treća generacija RS algoritma stabilizacije

Uz napredni algoritam stabilizacije nove generacije, RS 3 Pro nudi 20% veću stabilnost u usporedbi s RS 2, bez napora upravljajući kadrovima iz niskog kuta, scenama s trčanjem ili prebacivanjem između visokih i niskih pozicija.

SuperSmooth rezultati

Kada je omogućen SuperSmooth način rada, RS 3 Pro povećava okretni moment motora kako bi dodatno poboljšao stabilizaciju, pružajući stabilne snimke čak i u brzim scenama ili kod korištenja objektiva s ekvivalentnom žarišnom duljinom od 100 mm.

ActiveTrack Pro

Praćenje na Ronin seriji nikada nije bilo preciznije ili responzivnije. Nova generacija ActiveTrack Pro može izravno čitati slike s kamere ugrađene u LiDAR Range Finder, bez potrebe za Ronin Image Transmitterom. Kada koristite ActiveTrack Pro, možete izravno pratiti ili kadrirati subjekt na OLED zaslonu RS 3 Pro stabilizatora.

Veliki 1,8″ OLED zaslon osjetljiv na dodir

Ugrađeni OLED zaslon u boji od 1,8″ pruža 28% veći prikaz u usporedbi s RS 2, čineći postavljanje parametara, provjeru statusa snimanja i kadriranje subjekata još praktičnijim. S redizajniranim korisničkim sučeljem, svaka postavka je intuitivnija i preciznija. OLED zaslon također nudi veću svjetlinu od LCD zaslona na RS 2, što ga čini boljim za upotrebu na otvorenom uz nižu potrošnju energije.

Konstrukcija od karbonskih vlakana

Osovine RS 3 Pro izrađene su od slojevitih listova neobrađenih karbonskih vlakana, baš kao kod Ronin 2 stabilizatora. Time je stabilizator lakši i čvršći od karbonskih vlakana koja se koriste na RS 2, povećavajući krutost i smanjujući težinu kako bi se nosio s još zahtjevnijim uvjetima snimanja.

LiDAR kompatibilnost

Kako bi fokusiranje bilo lakše tijekom ručnog snimanja, LiDAR tehnologija fokusiranja s Ronin 4D primijenjena je na RS 3 Pro. Novi opcionalni LiDAR Range Finder (RS) može projicirati 43.200 točaka unutar područja od 14 metara.

Daljinsko upravljanje

High-Bright Remote Monitor može se koristiti s Ronin 4D ručkama, DJI Master Wheels ili DJI Force Pro za preciznu kontrolu stabilizatora i fokusa. Također je opremljen ugrađenim žiroskopskim senzorom koji može pretvoriti daljinski monitor u samostalan upravljač za RS 3 Pro, bez dodatnih dodataka, kako bi se postigli složeniji pokreti kamere iz vozila u pokretu ili s jibom.

Bežična kontrola kamere

Kada je RS 3 Pro montiran na nosače poput jiba, kabelske kamere ili nosača s vakuumskim čašama, Mirror Control način rada omogućuje bežičnu kontrolu kamere s bilo kojeg mjesta na setu. Ovaj način omogućuje izravnu kontrolu glavnih izbornika za Sony mirrorless kamere putem daljinskog monitora, bez potrebe za skidanjem kamere.

Povećana baterija i brzo punjenje

Nova baterijska ručka za RS 3 Pro ima dizajn u obliku uloška, što olakšava zamjenu baterija i smanjuje prostor za pohranu u usporedbi s RSC 2. Baterija se može puniti i zasebno od stabilizatora. Nova baterija pruža produljeno vrijeme rada do 12 sati, dovoljno za cjelodnevno snimanje. Podržava brzo punjenje od 18W s vremenom punjenja od samo 2,5 sata. Može se koristiti i tijekom punjenja kako bi RS 3 radio gotovo neprekidno.

Prošireni portovi i dodaci

S dva RSA/NATO porta i baterijskim priključkom, RS 3 Pro se može povezati s raznim dodacima poput Twist Grip Dual Handle, Tethered Control Handle i novom DJI Briefcase Handle kako bi se fleksibilno zadovoljili različiti zahtjevi snimanja.

DJI RS SDK

DJI RS SDK je protokol koji omogućuje programerima i proizvođačima hardvera trećih strana da opreme DJI RS 3 Pro dodatnim značajkama za različite scenarije snimanja.

 

Sadržaj pakiranja

  • Gimbal
  • BG30 Grip
  • Carrying Case
  • USB-C Charging Cable (40 cm)
  • Lens-Fastening Support (Extended)
  • Extended Grip/Tripod (Metal)
  • Quick-Release Plate (Arca-Swiss/Manfrotto)
  • Briefcase Handle
  • Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm) x2
  • Screw Kit
  • Briefcase Handle
  • Lower Quick-Release Plate (Extended)
  • Phone Holder
  • Focus Motor (2022)
  • Focus Motor Rod Mount Kit Combo
  • Focus Gear Strip
  • Ronin Image Transmitter
  • Lens-Fastening Strap
  • USB-C Power Cable (20 cm)
  • Mini-HDMI to HDMI Cable (20 cm)
  • Mini-HDMI to Mini-HDMI Cable (20 cm)
  • Mini-HDMI to Micro-HDMI Cable (20 cm)
  • Hook-and-Loop Strap x2
Accessory Port

RSA/NATO Ports
1/4"-20 Mounting Hole
Cold Shoe
Video Transmission/Focus Motor Port (USB-C)
RSS Camera Control Port (USB-C)
Focus Motor Port (USB-C)

Battery

Model: BG30-1950 mAh-15.4V
Type: LiPo 4S
Capacity: 1950 mAh
Energy: 30 Wh
Max. Runtime: 12 hours [1]
Charging Time: Approx. 1.5 hours (using 24W charger; it is recommended to use QC 2.0 or PD protocol chargers)
Suggested Charging Temperature: 5° to 40° C (41° to 104° F)

Maximum Controlled Rotation Speed

Pan: 360°/s
Tilt: 360°/s
Roll: 360°/s

Mechanical Range

Pan axis: 360° continuous rotation
Roll axis: -95° to +240°
Tilt axis: -112° to +214°

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DJI RS 3 Pro Combo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart