Zenmuse H30(Universal Edition)(EU) SP Plus

Cijena na upit

Serija Zenmuse H30, otporna na sve vremenske uvjete, sadrži pet glavnih modula – širokokutnu kameru, kameru s zumom, infracrvenu termalnu kameru, laserski daljinomjer i pomoćno NIR svjetlo. Korištenjem vrhunskih inteligentnih algoritama, postavlja nove standarde percepcije i snimanja, nadmašujući ograničenja dnevne i noćne vizije. To ga čini izuzetno prikladnim za razne operacije, uključujući javnu sigurnost, inspekciju energije, očuvanje voda i šumarstvo.

SKU: CB.202405161002 Kategorija: Oznaka:

 

Serija Zenmuse H30, otporna na sve vremenske uvjete, sadrži pet glavnih modula – širokokutnu kameru, kameru s zumom, infracrvenu termalnu kameru, laserski daljinomjer i pomoćno NIR svjetlo. Korištenjem vrhunskih inteligentnih algoritama, postavlja nove standarde percepcije i snimanja, nadmašujući ograničenja dnevne i noćne vizije. To ga čini izuzetno prikladnim za razne operacije, uključujući javnu sigurnost, inspekciju energije, očuvanje voda i šumarstvo.

 

Jasnija i dalja vizija
Do 34× optički zum i 400× digitalni zum
Serija Zenmuse H30 ima 40MP kameru sa zumom visoke rezolucije, podržava do 34× optički zum i nevjerojatnih 400× digitalni zum. U usporedbi s prethodnom generacijom, ne samo da promatra subjekte na većim udaljenostima, već i snima više detalja.

Stabilnija slika s kamere s zumom
S najnovijim algoritmom za stabilizaciju slike od DJI-a, serija Zenmuse H30 učinkovito smanjuje podrhtavanje u telefoto snimkama, pružajući stabilnu i jasnu sliku za detaljne inspekcije dalekovoda.

Laserski daljinomjer do 3000 m
Laserski daljinomjer ima domet mjerenja do 2,5 puta veći od prethodne generacije, točno hvatajući podatke o položaju subjekata unutar dometa od 3 m do 3000 m, uključujući linearne udaljenosti od kamere, visinu i GPS koordinate.

Poboljšana noćna vizija
Podržava noćnu viziju u boji
Kamera s zumom i širokokutna kamera serije Zenmuse H30 mogu se prebaciti u način rada noćne scene pri slabom osvjetljenju, poboljšavajući kvalitetu prikaza uživo i snimanja. To osigurava operativnu učinkovitost i preciznost noću, omogućujući neprekidne operacije od dana do noći.

Podržava crno-bijelu noćnu viziju i NIR iluminaciju
U načinu rada noćne scene, kamera s zumom serije Zenmuse H30 podržava IR svjetlo za poboljšanje infracrvenog prikaza i NIR iluminaciju. Prebacuje prikaz uživo na sliku u sivim tonovima uklanjanjem IR filtera, čime jača kontrast između svijetlih i tamnih područja, što olakšava pronalaženje subjekata. Kada je NIR pomoćno svjetlo uključeno, kamera s zumom dobiva dodatnu NIR iluminaciju, što je osobito korisno za prikriveni noćni nadzor i operacije potrage i spašavanja.

Snažnije infracrvene performanse
Rezolucija od 1280×1024 infracrvene kamere
Infracrvena termalna kamera ima rezoluciju od 1280×1024, 4× veću od prethodne generacije, s do 32× digitalnim zumom. To omogućuje pregled cijele scene i mogućnost zumiranja na određena područja. Pri većim razinama zuma, Zenmuse H30T automatski aktivira UHR (Ultra-High Resolution) funkciju infracrvene slike, osiguravajući da infracrvene slike ostanu jasne.

Način visoke rezolucije za precizno promatranje
Zenmuse H30T podržava tri načina infracrvenog pojačanja: način visokog pojačanja za preciznije mjerenje temperature, način niskog pojačanja za širi raspon mjerenja temperature i novi način visoke rezolucije, koji je posebno koristan za promatranje objekata, ljudi ili životinja s malim temperaturnim razlikama, što ga čini vrlo praktičnim za sigurnosne, hitne i operacije potrage i spašavanja.

Istovremeni zum vizualnih i IR kamera
Kamera sa zumom i infracrvena termalna kamera serije Zenmuse H30T podržavaju povezani zum, omogućujući operatorima da istovremeno povećavaju slike vidljive svjetlosti i termalne slike i zadrže isti pogled. Ova usporedba detalja slike jedna uz drugu pomaže brže locirati subjekt, povećavajući učinkovitost i štedeći trud.

Raspon mjerenja temperature od -20° do 1600° C
Uz instalaciju filtera infracrvene gustoće, infracrvena termalna kamera može mjeriti temperature do 1600° C, što je 3× više od prethodne generacije. Ovo je posebno korisno za gašenje požara i operacije na visokim temperaturama jer omogućuje učinkovitije procjene promjena temperature i brzo pronalaženje točaka vrućine, povećavajući učinkovitost spašavanja.

Pametnije operacije u više scenarija
Pametno snimanje za poboljšano snimanje
U načinu Pametnog snimanja, kamere s zumom i širokokutne kamere serije Zenmuse H30 automatski procjenjuju osvjetljenje okolnog svjetla i dinamički raspon te primjenjuju inteligentne algoritme slike. To osigurava izlaz fotografija s prirodnim prijelazima između svijetlih i tamnih područja i bogatim detaljima, čak i u okruženjima s visokim dinamikama, jakim svjetlom ili slabim svjetlom.

Elektronsko uklanjanje magle
U uvjetima kao što su smog ili visoka atmosferska vlažnost, kamera s zumom serije Zenmuse H30 koristi novu funkciju elektronskog uklanjanja magle kako bi poboljšala jasnoću slike. Nudi niske i visoke razine uklanjanja magle kako bi odgovarale različitim operativnim okruženjima i zahtjevima.

Vrhunska prilagodljivost okruženju
IP54 zaštita od prašine i vode
S IP54 zaštitom od prašine i vode, serija Zenmuse H30 može sigurno i pouzdano raditi čak i u teškim uvjetima rada.

 

Radna temperatura od -20° do 50° C
Serija Zenmuse H30 dizajnirana je za rad na temperaturama od -20° do 50° C, zadovoljavajući potrebe za rad u svim vremenskim uvjetima.

Pouzdanija sinkronizacija i pohrana informacija
Podržava predsnimanje
Sve kamere serije Zenmuse H30, uključujući zum, širokokutnu i infracrvenu termalnu kameru, podržavaju predsnimanje. One mogu zadržati snimke od 10, 15 ili 30 sekundi prije početka formalnog snimanja, osiguravajući potpuniju evidenciju i hvatanje ključnih informacija koje bi inače brzo bile izgubljene.

Šifriranje medija i prijenosa s jednim klikom brisanja dnevnika
Funkcija sigurnosnog koda omogućuje šifriranje microSD kartica, potpuno štiteći vaše datoteke. AES-256 tehnologija šifriranja osigurava sigurnost prijenosa podataka između daljinskog upravljača i letjelice. Dodatno, podržava brisanje dnevnika jednim klikom kako bi se spriječilo curenje informacija.

Sinkronizacija informacija putem oblaka za koordinirane operacije između zemlje i zraka
Operatori mogu pregledati prikaze uživo sa serije Zenmuse H30 putem cloud platforme DJI FlightHub 2 kako bi ostali u toku s dinamikom na terenu. To omogućuje brzu daljinsku naredbu i olakšava koordinirane operacije između zemlje i zraka.

Primjena
Uz DJI Enterprise letne platforme, serija Zenmuse H30 prikladna je za primjenu u različitim industrijama, kao što su javna sigurnost, električna energija, nafta i plin, očuvanje voda i šumarstvo.

DJI Care Enterprise Plus (EU)
Sveobuhvatna zaštita za vašu flotu
DJI Care Enterprise posebno je kreiran kako bi pružio sveobuhvatnu zaštitu za vaše DJI Enterprise proizvode. Nudi opcije pokrića s neograničenim zamjenama ili besplatnim uslugama popravka za slučaj slučajnih oštećenja kao što su padovi, oštećenja vodom ili smetnje signala. Ova učinkovita i potpuna usluga zaštite od nesreća pruža vam veći mir za cijelu vašu DJI flotu.

Sadržaj pakiranja
  • Zenmuse H30 × 1
  • Lens Cap × 1
  • microSD Card (64GB) × 1
  • Storage Case × 1
  • Lens Cleaning Cloth × 1
  • DJI Care Enterprise Plus (EU)

Više možete provjeriti na linku.

Product Name

Zenmuse H30 Series

Dimensions

170×145×165 mm (L×W×H)

Weight

920±5 g

Power

H30: 26 W
H30T: 28 W

Supported Aircraft

Matrice 300 RTK (requires DJI RC Plus)
Matrice 350 RTK

Zoom Camera Sensor

1/1.8-inch CMOS, Effective Pixels: 40 MP

Wide-Angle Camera Sensor

1/1.3-inch CMOS, Effective Pixels: 48 MP

Infrared Thermal Camera (H30T) Thermal Imager

Uncooled VOx Microbolometer

Lens

Focal Length: 24 mm (equivalent focal length: 52 mm)
Aperture: f/0.95
DFOV: 45.2°

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zenmuse H30(Universal Edition)(EU) SP Plus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart