DJI Mavic 3 Enterprise (EU)SP 2Y

Cijena na upit

Mavic 3 dizajniran je za podršku misijama i projektima na razini poduzeća, DJI Mavic 3 Enterprise s jednogodišnjim DJI Care Enterprise Basic paketom idealno je rješenje za industrijske, korporativne i aplikacije prve pomoći. Dron je izuzetno kompaktan i lagan, može se brzo rasklopiti i upotrijebiti u trenutku, a sposoban je letjeti do 45 minuta. Mavic 3 Enterprise ima dvostruke širokokutne i telefoto leće na svojoj kameri s 3-osnim gimbalom. Širokokutna leća od 20 MP idealna je za snimanje širokih kadrova i brzo istraživanje, dok telefoto leća od 12 MP omogućuje detaljno zumiranje vašeg subjekta sa 56x hibridnim zumom. Ove sposobnosti dodatno su poboljšane dugodometnim O3 prijenosom, sveobuhvatnim izbjegavanjem prepreka i još mnogo toga.

SKU: 0001283850 Kategorija: Oznaka:

Dizajniran za podršku misijama i projektima na razini poduzeća, DJI Mavic 3 Enterprise s jednogodišnjim DJI Care Enterprise Basic paketom idealno je rješenje za industrijske, korporativne i aplikacije prve pomoći. Dron je izuzetno kompaktan i lagan, može se brzo rasklopiti i upotrijebiti u trenutku, a sposoban je letjeti do 45 minuta. Mavic 3 Enterprise ima dvostruke širokokutne i telefoto leće na svojoj kameri s 3-osnim gimbalom. Širokokutna leća od 20 MP idealna je za snimanje širokih kadrova i brzo istraživanje, dok telefoto leća od 12 MP omogućuje detaljno zumiranje vašeg subjekta sa 56x hibridnim zumom. Ove sposobnosti dodatno su poboljšane dugodometnim O3 prijenosom, sveobuhvatnim izbjegavanjem prepreka i još mnogo toga.

Uključena DJI Care zaštita
Ovaj dron dolazi s dvogodišnjim DJI Care Enterprise Basic paketom, koji uključuje dvije niskotarifne zamjene.

O3 Enterprise prijenos
DJI koristi O3 prijenos za stabilne komunikacije, upravljanje letom i prijenos video streama uživo između RC Pro Enterprise kontrolera i Mavic 3. Koristeći ovu tehnologiju i četverostruke antene na kontroleru, možete upravljati Mavic 3 s udaljenosti do 15 km.

Sveobuhvatno izbjegavanje prepreka
Kako bi uspješno izvršio misije, Mavic 3 mora preživjeti put. Zato DJI uključuje sveobuhvatno izbjegavanje prepreka, koje koristi širokokutne leće kako bi dronu pružio pregled bez mrtvih kutova dok automatski izbjegava moguće sudare. Možete prilagoditi alarme za blizinu i udaljenost kočenja drona.

APAS 5.0
Ova tehnologija vam pomaže da bez stresa upravljate dronom, automatski preusmjeravajući Mavic 3 oko prepreka.

Napredni RTH
Nakon uspješne misije, izbjegnite gnjavažu s vraćanjem Mavic 3 kući pomoću napredne funkcije povratka kući (RTH) od DJI-a. Aktiviranjem ove funkcije, Mavic 3 automatski planira i leti optimalnom rutom natrag, štedeći vrijeme i energiju.

RC Pro Enterprise kontroler
Intuitivno upravljajte Mavic 3 pomoću dvostrukih palica za upravljanje, velikog ugrađenog zaslona, stabilnih signala zahvaljujući četverostrukim antenama i DJI O3 tehnologiji prijenosa. Zaslon nudi svjetlinu od 1000 nita, što omogućuje upotrebu čak i na direktnom suncu, a ugrađeni mikrofon omogućuje jasnu komunikaciju. Za daljnje proširenje vaših sposobnosti upravljanja i prikupljanja podataka, RC Pro Enterprise dolazi s moćnim skupom softvera. Podaci iz ovih aplikacija i vaši letovi zaštićeni su raznim metodama, poput lokalnog načina podataka, mogućnosti brisanja svih podataka jednim dodirom i AES-256 enkripcijom prijenosa video zapisa.

DJI Pilot 2: Sučelje za let na razini poduzeća koje vam omogućuje kontrolu drona i tereta jednim dodirom. DJI Pilot 2 također pruža telemetrijske i navigacijske informacije.
DJI FlightHub2: Upravlja vašim dronom ili flotom dronova putem oblaka s mogućnošću bilješki uživo, mapiranja, planiranja rute i još mnogo toga.
DJI Terra: Softver za mapiranje za sve faze vašeg rada, od planiranja misije do obrade 2D/3D modela.

Otvoreni ekosustav za programere
PSDK: Ujedinjeno sučelje za proširenje sposobnosti Mavic 3 putem hardvera trećih strana.
MSDK: Mobile SDK 5 pojednostavljuje razvoj aplikacija za Mavic 3. Otvoreni je izvor i dolazi s uzorcima proizvodnog koda osnovnih modula DJI Pilot 2.
Cloud API: Korištenjem ugrađenih MQTT protokola u DJI Pilot 2, možete izravno povezati dron s platformama trećih strana u oblaku bez razvoja aplikacija. Možete pristupiti hardveru Mavic 3, prijenosu videa uživo i podacima fotografija.

Više o Mavic 3 na linku.
Sadržaj pakiranja
  • DJI Mavic 3 Enterprise with 2-Year DJI Care Enterprise Basic
  • Inteligent Flight Battery
  • RC Pro Enterprise Controller
  • Carrying Case
  • Power Cable
  • USB-C Cable to USB-A Cable
  • USB-C Cable
  • 3 x Pair of Propellers
  • Charger
  • Screwdriver
Maximum Flight Time

45 Minutes

Maximum Hover Time

38 Minutes

Camera Sensor Type

4/3"-Type CMOS Sensor

Sensor Resolution

Effective: 20 Megapixel

Focal Length

24mm (35mm Equivalent)

Field of View

84°

Maximum Aperture

f/11

Minimum Aperture

f/2.8

Minimum Focus Distance

3.3' / 1 m

ISO Sensitivity

100 to 6400

Shutter Speed

Electronic Shutter
8 to 1/8000 Seconds
Mechanical Shutter
8 to 1/2000 Seconds

Video Format

3840 x 2160p at 30 fps (130 Mb/s MP4 via H.264/AVC, MPEG-4)
1920 x 1080p at 30 fps (70 Mb/s MP4 via H.264/AVC)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DJI Mavic 3 Enterprise (EU)SP 2Y”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart