DJI Mavic 3 Thermal (EU)SP

Cijena na upit

DJI Mavic 3 Thermal s automatski aktiviranim kodom za 2-godišnji plan

Dizajniran za podršku misijama i projektima na razini poduzeća, DJI Mavic 3 Thermal s 1-godišnjom DJI Care Enterprise Basic zaštitom idealno je rješenje za industrijske, korporativne i hitne službe. Ovaj dron je izuzetno kompaktan i lagan, može se brzo rasklopiti i spreman je za upotrebu u trenu, a sposoban je za letove u trajanju do 45 minuta. Mavic 3 Thermal ima širokokutnu, telefoto i termalnu kameru na svojoj 3-osnoj gimbl kameri. Širokokutna kamera od 20 MP idealna je za snimanje širokih kadrova i brzo snimanje terena, telefoto kamera od 12 MP omogućuje 56x hibridni zoom, dok termalna kamera olakšava inspekcije i misije potrage i spašavanja. Ove sposobnosti su dodatno poboljšane dugometražnim O3 prijenosom, omnidirekcionalnim izbjegavanjem prepreka i još mnogo toga.

 

SKU: 0001284128 Kategorija: Oznaka:

DJI Mavic 3 Thermal s automatski aktiviranim kodom za 1-godišnji plan

 

Dizajniran za podršku misijama i projektima na razini poduzeća, DJI Mavic 3 Thermal s 2-godišnjom DJI Care Enterprise Basic zaštitom idealno je rješenje za industrijske, korporativne i hitne službe. Ovaj dron je izuzetno kompaktan i lagan, može se brzo rasklopiti i spreman je za upotrebu u trenu, a sposoban je za letove u trajanju do 45 minuta. Mavic 3 Thermal ima širokokutnu, telefoto i termalnu kameru na svojoj 3-osnoj gimbl kameri. Širokokutna kamera od 20 MP idealna je za snimanje širokih kadrova i brzo snimanje terena, telefoto kamera od 12 MP omogućuje 56x hibridni zoom, dok termalna kamera olakšava inspekcije i misije potrage i spašavanja. Ove sposobnosti su dodatno poboljšane dugometražnim O3 prijenosom, omnidirekcionalnim izbjegavanjem prepreka i još mnogo toga.

Uključena DJI Care zaštita
Ovaj dron dolazi s 2-godišnjim DJI Care Enterprise Basic pokrićem, koje uključuje dvije zamjene po niskoj cijeni.

Termalno snimanje
Termalna kamera na Mavic 3 Thermal ključna je za brze i učinkovite misije. Tijekom potrage za osumnjičenima ili žrtvama, policija i hitne službe mogu brzo pretražiti područje u potrazi za toplinskim potpisima tijela, a inspektori mogu odmah vidjeti je li temperatura objekta premašila sigurne granice. Kamera ima rezoluciju od 640 x 512 i dijagonalno vidno polje od 61°. Možete mjeriti točke i površine temperature, koristiti alarme za visoku temperaturu, palete boja i izoterme kako biste brzo bili obaviješteni kada je cilj pronađen. S uključenim RC Pro Enterprise kontrolerom, možete čak istovremeno pregledavati vizualne i termalne snimke do 28x uvećanja na ugrađenom zaslonu.

O3 Enterprise prijenos
DJI koristi O3 prijenos za stabilnu komunikaciju, upravljanje i prijenos uživo između RC Pro Enterprise kontrolera i Mavic 3. Pomoću ove tehnologije i četverostrukih antena na kontroleru, možete upravljati Mavic 3 s udaljenosti do 15 kilometara.

Omnidirekcionalno izbjegavanje prepreka
Kako bi uspješno izvršio svoje misije, Mavic 3 mora preživjeti put. Zato DJI uključuje omnidirekcionalno izbjegavanje prepreka, koje koristi širokokutne leće kako bi dronu omogućilo nula mrtvih točaka dok automatski izbjegava moguće sudare. Imate mogućnost podešavanja alarma za blizinu i udaljenosti kočenja Mavic 3.

APAS 5.0
Ova tehnologija pomaže vam upravljati dronom bez stresa automatskim preusmjeravanjem letačkog plana Mavic 3 oko prepreka.

Napredni RTH
Nakon uspješno obavljene misije, izbjegnite gnjavažu oko povratka Mavic 3 kući korištenjem napredne funkcije povratka kući (RTH). Aktiviranje ove sposobnosti omogućuje Mavic 3 da automatski planira i leti optimalnom rutom kući, štedeći vrijeme i energiju.

RC Pro Enterprise kontroler
Intuitivno upravljajte Mavic 3 s pomoću dvostrukih palica, velikog ugrađenog zaslona, solidnih signala zahvaljujući četverostrukim antenama i DJI-jevoj O3 tehnologiji prijenosa. Zaslon nudi svjetlinu od 1000 nita, što omogućuje upotrebu čak i na izravnom sunčevom svjetlu, a ugrađeni mikrofon osigurava jasnu komunikaciju. Kako biste dodatno proširili svoje sposobnosti upravljanja i prikupljanja podataka, možete koristiti RC Pro Enterprise s robusnim softverskim paketom. Podaci iz ovih aplikacija i vaši letovi zaštićeni su raznim metodama, poput lokalnog načina rada, mogućnosti brisanja svih podataka jednim dodirom i robusnim AES-256 šifriranjem video prijenosa.

DJI Pilot 2: Sučelje za letenje na razini poduzeća koje vam omogućuje upravljanje dronom i teretom jednim dodirom. DJI Pilot 2 također pruža informacije o telemetriji i navigaciji.
DJI FlightHub2: Upravljajte svojim dronom ili flotom dronova putem oblaka s bilješkama uživo, mapiranjem, planiranjem rute i još mnogo toga.
DJI Terra: Softver za mapiranje za sve faze vašeg rada, od planiranja misije do obrade 2D/3D modela.
DJI alat za analizu termalnih slika 3.0: Ovaj alat vam omogućuje analizu, bilježenje i obradu termalnih slika snimljenih M3T koristeći DTAT 3.0 za otkrivanje temperaturnih abnormalnosti s inspekcijskih letova.

Otvoreni razvojni ekosustav
PSDK: Jedinstveno sučelje za proširenje mogućnosti Mavic 3 kroz hardver trećih strana.
MSDK: Mobile SDK 5 pojednostavljuje razvoj aplikacija za Mavic 3. Otvoren je i dolazi s uzorcima produkcijskog koda ključnih modula DJI Pilot 2.
Cloud API: Koristeći ugrađene MQTT protokole u DJI Pilot 2 Cloud API-ju, možete izravno povezati dron s platformama trećih strana u oblaku bez razvoja aplikacija. Možete pristupiti hardveru Mavic 3, prijenosu videa uživo i podacima fotografija.

Sadržaj pakiranja
  • DJI Mavic 3 Thermal with 1-Year DJI Care Enterprise Basic
  • Intelligent Flight Battery
  • RC Pro Enterprise Controller
  • Carrying Case
  • Power Cable
  • USB-C Cable to USB-A Cable
  • USB-C Cable
  • 3 x Pair of Propellers
  • Charger
  • Screwdriver

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DJI Mavic 3 Thermal (EU)SP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart